Bekijk het leven van...

Een Ioscoop is een persoonlijk monument, waarin wetenswaardigheden over iemands leven in beeld en tekst zijn vastgelegd.

De persoonlijke Ioscoop "hangt" in de familie-stamboom van betrokkene en blijft langs die weg dus altijd bewaard voor nabestaanden uit de eigen familie.

Als iemand bij leven een Ioscoop heeft aangemaakt, is de inhoud daarvan alleen toegankelijk voor diegenen die betrokkene daartoe heeft gerechtigd (door middel van de kleurcodes rood - oranje - groen). Na overlijden worden de rode en groene issues openbaar gemaakt voor alle nabestaanden.

Wanneer iemand bij leven geen Ioscoop heeft aangemaakt kan die altijd nog postuum door nabestaanden worden aangemaakt en ingericht. Feitelijk is dan sprake van een Biografie met beeldmateriaal. Daarmee blijft de herinnering aan het leven van betrokkene voorgoed zichtbaar voor een grote kring belangstellenden. Vandaar het motto: "want het leven gaat door".....

 

In de onderstaande velden kunt u de gegevens van de te zoeken persoon invoeren.

 

Voornaam 
Achternaam*
 
clear
  Codicil verkennen
  Door op onderstaande knop te drukken maakt u een tijdelijk codicil aan waarmee u alle gegevens in kan vullen. Als u achteraf toch besluit om uw codicil op te slaan dan kunt u dit doen door op de link "Account" te drukken rechts bovenin de website. Na het invullen van al uw gegevens wordt het codicil opgeslagen en kunt u deze later weer terug zien.