Melding overlijden

 

Na overlijden van een dierbare van wie een codicil is geregistreerd in het Nationaal Codicilregister meldt u het overlijden (vanwege de vereiste snelle verwerking) per email  of telefonisch aan het bureau van het Register. Dat kan vooralsnog via info@nationaalcodicilregister.nl of via 072 - 5816136.

 

Uw melding wordt binnen 24 uur geverifieerd, waarna het Codicil van betrokkene direct beschikbaar wordt gesteld aan de geadresseerden. Iedere nabestaande die de Codicilhouder heeft benoemd of genoemd in diens Codicil krijgt zelfstandig een op die persoon toegespitst Codicil-uittreksel, waarin alleen die onderwerpen vermeld staan die voor die nabestaande bestemd zijn.

 

Het verificatieproces van de overlijdensmelding neemt helaas enige tijd in beslag en is noodzakelijk om oneigenlijke meldingen -met akelige gevolgen voor dierbaren- te filteren.

 

Wees er snel bij, zodat in elk geval nog voordat de uitvaart plaatsvindt alle betrokkenen op de hoogte zijn van de laatste wensen van de Codicilhouder! 

 
clear
  Codicil verkennen
  Door op onderstaande knop te drukken maakt u een tijdelijk codicil aan waarmee u alle gegevens in kan vullen. Als u achteraf toch besluit om uw codicil op te slaan dan kunt u dit doen door op de link "Account" te drukken rechts bovenin de website. Na het invullen van al uw gegevens wordt het codicil opgeslagen en kunt u deze later weer terug zien.