Algemene info

Een Codicil heeft een veel bredere betekenis dan dat die van orgaan-bestemming, zoals het spraakgebruik doorgaans hanteert.
Vul alleen de onderdelen in die voor u belangrijk zijn.  U kunt uw ingevulde codicil printen, ondertekenen en zelf bewaren. U kunt uw Codicil ook veilig opslaan en bewaren in het Nationaal Register. In dat geval is een kostenvergoeding voor bewaring verschuldigd (zie "kosten"). U kunt dan later altijd onbeperkt (gratis) aanvullingen en wijzigingen aanbrengen en de online "persoonlijke berichten" functie gebruiken.

De inhoud van uw Codicil is pas na overlijden toegankelijk voor nabestaanden, uitsluitend voor wie de inhoud bestemd is.

 
‘Uw uitvaart
 tot in de puntjes
 geregeld’
Het Codicil register is meer dan
alleen orgaandonorschap.
clear
  Codicil verkennen
  Door op onderstaande knop te drukken maakt u een tijdelijk codicil aan waarmee u alle gegevens in kan vullen. Als u achteraf toch besluit om uw codicil op te slaan dan kunt u dit doen door op de link "Account" te drukken rechts bovenin de website. Na het invullen van al uw gegevens wordt het codicil opgeslagen en kunt u deze later weer terug zien.